test
Spring naar hoofd-inhoud

Reinier Brongers nieuwe ProMISe bedrijfscoach!

ProMISe onderdeel van S&S Systems BV heeft Reinier Brongers toegevoegd als nieuwe bedrijfscoach. De behoefte van organisaties om continu verbeteren tot een tweede natuur te maken groeit en daarmee ook de vraag naar diensten als ProMISe. De bedrijfscoaches maken het verschil door deze bedrijven te begeleiden tijdens de omslag naar continu verbeteren en inzet van de ProMISe toolkit.


Brongers vertelt dat ‘meten is weten’ in zijn systeem zit ingebakken. Dit heeft hij vanaf het beginstadium vanuit zijn opleiding tot zeevarend officier meegekregen.
Het stroomlijnen van bedrijfs- en productieprocessen zijn de lessen die hij heeft geleerd tijdens het werken op vele schepen. Na zijn offshore periode heeft hij vanuit diverse managementposities gewerkt aan het verbeteren van communicatie, interne logistiek, doorlooptijden en de producten zelf. Zijn focus lag daarbij voornamelijk op operationele medewerkers om hen te faciliteren naar een optimale werkomgeving. Het zien van de resultaten geeft hem veel meer energie dan de moeite die het kost om er te komen.

|- ‘het menselijk aspect is de grootste waarde in zijn werk als bedrijfscoach

Door de inzet van ProMISe, een effectieve methode, heeft Brongers
bewezen binnen verschillende bedrijven de prestaties te verbeteren. Het meest uitdagende deel in het continu proces verbeteren vindt hij daarbij om aan het personeel te laten zien dat deze toepassing geen rode draad is, geen extra controlemiddel maar juist een gebruiksvriendelijke tool om elkaar te helpen de processen te verbeteren, onnodige personeelsinspanningen te elimineren, verspilling te verminderen en efficiency te verhogen op een open en transparante manier.

Voor Brongers is het menselijk aspect de grootste waarde in zijn werk als bedrijfscoach. Hij weet hoe het is om alle disciplines met elkaar te verbinden, mensen zich goed te laten voelen op het werk en te zorgen voor de juiste gereedschappen en opleidingen. Een prominente rol voor ProMISe is daarbij weggelegd voor het continu verbeteren van processen.

Klik hier voor meer informatio over Reinier en de andere ProMISe Coaches



Geïnteresseerd?