test
Spring naar hoofd-inhoud

Thuis in alle markten

Met het uitkomen van de 2020 versie van ProMISe is ons marktlandschap enorm vergroot.

Wij zijn op zoek naar verschillende partners om ProMISe zo breed mogelijk in de markt te zetten en verdere ontwikkelingen mogelijk te maken.

Voor Nederland willen we samenwerken met gedreven ondernemers en/of ondernemingen die nationaal of regionaal werken.

Daarnaast huisvest Nederland een aantal multinationals die wij direct kunnen bedienen. ProMISe2020  omvat alle mogelijke talen en dialecten en werkt prima over meerdere tijdzones.

ProMISe2020 is klaar om nieuwe markten te betreden. Naast de "klassieke" maak-industrie en logistiek kan ProMISe ook in elk mogelijk ander vakgebied ingezet worden.

Regionale distributie

Breidt uw diensten uit

Voor verschillende regio's zoeken wij partners die met ProMISe hun diensten willen uitbreiden.

Zij kennen hun klanten en weten het beste hoe deze te helpen de mondiale concurrentiestrijd vol te houden en de impact op het milieu te minimaliseren.

Als u een ProMISe partner wilt worden neem dan contact op  via de onderstaande button.

Multinationals

Blijf concurrentie voor

De internationale concurrentieslag vereist het continu verbeteren van de operatie.

Maar hoe doe je dat in een meertalige multinational in verschillende tijdzones? Hoe creëer je uniformiteit binnen verschillende werkculturen met behoud van flexibiliteit en de juiste informatie op de juist plek?

ProMISe zorgt voor fact-based management dwars door alle lagen van de organisatie. Van top-level benchmarking tot aan de werkvloer, de juiste informatie.

Als u wilt weten wat ProMISe voor uw multinational kan betekenen, neem dan contact op via de onderstaande button.

Nieuwe markten

Wordt marktleider

Alles om u heen kan beschouwd worden als een proces. Een bepaalde volgorde van handelingen welke tot een product of dienst leidt.

ProMISe2020  kan gebruikt worden in elk mogelijk proces. Er is zoveel meer mogelijk dan dat wij kunnen bedenken. Daarom zoeken wij naar die enthousiaste ondernemer die marktleider wil worden in een nieuw segment.

Marktleider worden in een bepaalde markt? Neem contact op via de onderstaande button.